Lach Coaching


Naast de 1uur durende WorkshopLachen of voor grotere groepen de 15 minuten Motivation Energizer, kunt u bij ons ook Lach Coaching één op één boeken!

Lachen is gezond, dat weet iedereen. Er is onderzoek gedaan na een uur lang Lach Workshop en wat blijkt? Na het opwekken van de Lach Energie, ook wel endorfines geboend,  kunt u pijn beter verdragen en je vergeet u even al uw zorgen. Ook maakt ons lichaam een geluks-hormoon aan, hiervan gaat u stralen, toont u meer zelf vertrouwen en mensen willen graag bij u in de buurt zijn. Hoe fijn is dat! smiley

Alleen is het soms lastig om daadwerkelijk te kunnen lachen. Er zit ons duidelijk iets in de weg en ook al zouden wij wel willen, het lukt ons even niet.

Een uur lang lachen met collega’s of vrienden/familie is voor ons, voor nu nog even een brug te ver. We verlangen naar de luchtigheid, speelsheid en het allemaal even wat minder serieus willen nemen. We weten alleen niet helemaal hoe….

Wij willen u graag ondersteunen om dit heerlijke gevoel weer te kunnen ervaren. Deze Coaching zijn 1 op 1 sessies in een veilige omgeving, waarin wij vanuit rust en geduld met elkaar aan de slag aan.

 

 

Voor een vrijblijvende offerte: