Activiteiten voor zelfexpressie                      

Zing Amsterdamse liedjes in de smartlappen workshop

vrijblijvende offerte
Samen met een ras Amsterdamse smartlappen zangjuf leert u in deze workshop smartlappen de klanken van oude tijden herbeleven. Met wat korte fysieke oefeningen en het hoe en waarom van de meeslepende smartlap wordt er, natuurlijk onder het genot van een glaasje van het een of het ander, uit volle borst gezamenlijk gezongen. Van de Hazes Medley tot Johnny Jordaan, elke smartlap komt voorbij in dit Amsterdamse feestje!

Bijna alles kan. Wilt u een oer-Hollandse polonaise? Of toch liever een romantisch duet van twee geliefde collega's? Of misschien die ene bekende eens volop in de spotlights zetten? Samen doen we er alles aan om een sfeer te creëren die u niet gauw meer zult vergeten!

Zingt u vals of haalt u net niet die ene noot? Maakt niet uit: gewoon lekker lallen! Gezelligheid en humor zijn de belangrijkste uitgangspunten. Misschien komt u wel tot de ontdekking een onbekend talent in huis te hebben.

Mogelijkheden: deze smartlappen workshop is te boeken als een 1 uur durende workshop. En bij gebrek aan zangtalenten zingt de ras Amsterdamse smartlappen zangjuf alle liedjes als een optreden!

De workshop smartlappen is in combinatie met de workshop plat
Amsterdams
te boeken als teambuilding!!

Mail ons voor mogelijkheden en informatie.

Telefoon: +31 (0) 6 120 500 73