Workshop Smartlappen


Workshop Smartlappen van Sabine EventsSamen met een ras Amsterdamse smartlappen zangjuf, Tante Truus of Tante Sjaan, leert u in deze Workshop Smartlappen de klanken van oude tijden herbeleven. Met wat korte fysieke oefeningen en het hoe en waarom van de meeslepende smartlap wordt er, natuurlijk onder het genot van een glaasje van het een of het ander, uit volle borst gezamenlijk gezongen. Van de Hazes Medley tot Johnny Jordaan, elke smartlap komt voorbij in dit Amsterdamse feestje!

Workshop Smartlappen van Sabine Events

Wilt u een oer-Hollandse polonaise? Of toch liever een romantisch duet van twee geliefde collega’s? Of misschien die ene bekende eens volop in de spotlights zetten? In deze  Workshop Smartlappen, zal er een sfeer gecreëerd worden niet gauw meer zult vergeten!

                                                                                 

                   

In deze  Workshop Smartlappen, zal er een sfeer gecreëerd worden niet gauw meer zult vergeten!

 

 

Zingt u vals of haalt u net niet die ene noot?  Maakt niet uit: gewoon lekker lallen!             Workshop Smartlappen van Sabine EventsWorkshop Smartlappen van Sabine Events

Gezelligheid en humor zijn de belangrijkste uitgangspunten. Misschien komt u wel tot de ontdekking een onbekend talent in huis te hebben.

Workshop Smartlappen van Sabine Events

Mogelijkheden: deze Workshop Smartlappen is te boeken als een 1 uur durende workshop. En bij gebrek aan zangtalenten zingt de ras Amsterdamse smartlappen zang juf alle liedjes als een optreden!

         

 

 

 

 

Deze Workshop Smartlappen is in combinatie met de Workshop Plat Amsterdams uitstekend  te boeken als avond vullend programma als: “Amsterdamse Avond“!!!  

 

 

 

       HUMOR-GEZELLIGHEID-LEKKER LALLEN MET ZN ALLEN en BALDADIG SAMENSPEL!

 

 

 

Voor een vrijblijvende offerte: