Clownerie


Workshop Clownerie van Sabine Events Workshop clownerie vol verbinding, teamspirit en humor! Wat gebeurd er op het  moment dat je de wereld en elkaar op nieuw gaat ontdekken?

Dat is de hoofdlijn in  deze  Workshop Clownerie! Beleef empathie! Open je ogen voor het moment! Ervaar hoe  het is om weer onbevangen te zijn!  Leer JA te zeggen!! (nee= geen spel, dus geen actie!)     

   

   Leer JA te zeggen!! (nee= geen spel, dus geen actie!)                   

Workshop Clownerie van Sabine Events    

 

VERBINDING op de werkvloer, EMPATHIE voor de collega’s om je heen en LUCHTIGHEID in het TEAM!!! 

In deze Workshop Clownerie, zult u ervaren dat de  clown een spons is, hij neemt alles in zich op, is super nieuwsgierig en denkt in de clowns logica (veelal voelen) Hij word dan ook vaak het wandelende “hart genoemd” Toont zijn of haar kwetsbare kant en is heel snel afgeleid!     

Kik HIER voor uitgebreide informatie over de mogelijkheden en trainer van deze workshop Sabine Rabbe   

Deze Workshop Clownerie is in combinatie met de HAKA Workshop of de Lach Workshop uitstekend te boeken als teambuilding!!                                                                                                              

HUMOR-IMPROVISATIE-TEAMBUILDING-VERBEELDINGSKRACHT en BALDADIG SAMENSPEL!

Wij werken in de Workshop Clownerie, volgens de methode “Contact Clowning” De allerbekendste is dan ook zoals de CliniClowns werken. Sabine Events is de vaste ambassadeur van de Stichting Blauweneuzen en geeft ook regelmatig trainingen voor de nieuwe medewerkers. Zie hieronder een inspirerend filmpje:

 

>Leukste Workshops Clowns Workshop  van Sabine Events