Training en Coaching met behulp van paarden 


 

Op een UNIEKE locatie, 10 minuten vanaf het centrum van Amsterdam, beiden wij de Workshop PraatPaard!

We hebben allemaal weleens het gevoel meer uit het leven te willen halen. En soms stellen wij onszelf doelen die maar niet gehaald worden. Je loopt duidelijk tegen iets aan, maar kunt je vinger en niet op leggen. Wat zou dit dan kunnen zijn?

Hoe werkt het?

Het paard projecteert datgene wat er bij de coachee (deelnemer sessie) in zijn/haar leven speelt.  Door simpele oefeningen die naast het paard plaatsvinden, zal de coachee ervaren wat dit met hem of haar doet. De coach, zal hierover open vragen stellen met de intentie tot inzicht bij de coachee. Het paard leeft in het NU, is oordeelvrij en is wel meer dan 100x gevoeliger dan de mens. Zo voelt het paard emoties van de mens haarfijn aan!  Deze workshop PraatPaard is een ervaring gerichte sessie, waarbij het om de ervaring van de coachee of coachees gaat.

Hoe werkt het met Teams?

Paardencoaching PraatPaard van Sabine Rabbe 3 12075027_10207970738854192_2532878702529814375_n

Werken uw mensen zelfstandig? Zelfsturend? Of wachten zij op aanwijzingen van leiding gevende? Hoe zit het met de oplossingsgerichtheid van uw teamleden? Al dat soort vragen en meer, worden helder na een Paardencoaching sessie bij Sabine Events! Meerdere lagen kunnen zichtbaar worden, dus OUT OF THE BOX is deze activiteit zeker wel! Na telefonische intake, kunt u de eventuele coach vraag bij ons neerleggen. Ook de mate van diepgang is te bespreken. Naast inzicht en teambuilding, werken wij in de buitenlucht!!

Thema’s:

  • Omgaan met werk stress
  • Verbetering van relaties
  • Betere samenwerking
  • Succes in de liefde
  • Klaar voor een nieuwe stap

Dit kan natuurlijk als éénmalige sessie. Ook bieden wij de traject coaching.

NIEUW is de liefdes training, speciaal ontwikkeld voor mensen die zich graag willen verbinden met een (nieuwe) geliefde. 

                                                     Uitgebreide informatie klik HIER                             

PraatPaard coaching en teambuilding op vind u ook op Facebook                         

                                                                                                                                                             KREACbasislid (1)