Etiquette jaren 50: De rol van de vrouw


Hoe heurt het eigenlijk! Wij gaan terug in de tijd: De jaren 50

Alles zal volgens het boekje worden uitgelegd door een echte strenge en detiquette jaren50 1e deskundige op dit gebied: Mejuffrouw Els Keurig

  • Hoe dient de vrouw zich te gedragen voor en na het huwelijk
  • Hoe de man te dienen
  • Regels in de liefde, voor en na het huwelijk
  • Wat eten wij vandaag?
  • Goed en fout!
  • Huishoudelijke taken
  • Mag ik deze dans van u?

Etiquetten jaren 50 web1Je gaat natuurlijk niet samenwonen maar trouwt vanuit het ouderlijk huis. Na meerdere ontmoetingen tussen deze heren, waar vader vooral zal kijken naar de geschiktheid van deze jongeman, zal vader zijn besluit nemen. Zoals wij allen weten: Vaders wil is WET! 

Nadat de verkering is goed gekeurd, zullen de jongeman en de jongedame afspraakjes maken. Bij elkaar de nacht doorbrengen is uit den boze! Deze periode is bedoeld om elkaar beter te leren kennen. In het openbaar dienen deze geliefde niet meer dan elkaars hand vast te houden.

De rol van de vrouw: Zij zal geen betrekking buitenshuis aangaan. Haar taak is te zorgen voor de man, die iedere dag na 17 uur thuis zal komen van een drukke dag hard werken. Komt hij te laat thuis, zal de vrouw hier nooit en te nimmer vragen over stellen!! De vrouw heeft de rol: Dienstbaar te zijn aan haar echtgenoot!Etiquetten jaren 50 web3

 Wat u kunt verwachten in deze 2 uur durende Etiquette Workshop: In eerste inststantie zullen uw gasten zich wat ongemakkelijk voelen, denken dat het echt is. Gelukkig zal dit snel veranderen als men ziet dat de leidster Mejuffrouw Els Keurig, een actrice is! Naast veel uitleg, brei werkjes en kopjes thee, krijgen uw gasten een lesje over het uiterlijk echte dame. Ook zullen er aan het einde, door uw gasten van de Workshop Etiquette jaren 50, scenes gespeeld worden, om te zien of er goed is opgelet! Dit levert HILARISCHE taferelen op!

Deze Workshop Etiquette jaren 50, is uitermate geschikt voor Vrijgezellen uitjes. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie met een high tea of eenvoudige lunch!

Te boeken van 8 tot 20 personen                                                                                                                                         

 

 

>logo foto2 - kopie