Wie zijn wij?


 

Sabine Rabbe

Sabine is een WIJ mens! Vanuit de visie “krachten mag je bundelen”  heeft zij een aantal jaren geleden gekozen, de creatieve samenwerking aan te gaan met: Camie Bonger, Nadja Filtzer, Iric van der Have en Joshua de Vries. De lach is haar expertise en word daarom regelmatig gevraagd om als (lach) Energizer op te treden. Daarnaast houd Sabine zich bezig met coaching en de verkoop binnen Sabine Events.

Klik HIER voor meer informatie over Sabine

Ze is: Creatief, onbevangen, energiek, “out of the box” denk en handel vermogen!

Camie Bonger

Zij heeftCamie Bonger Team Sabine Events al jaren een vaste programmering  op de Theater Parade,  eindigde in 2014 in de halve finale van de Camaretten. Bovenal maakt Camie haar eigen shows, waarmee zij o.a. met “De Nachtsoliste” mensen diep weet te raken. Ook heeft zij een talent voor het maken van theater op maat (werk) Deze sprankelende dame, weet zware onderwerpen lichter te maken.

Ze is: Creatief, ontwapenend, energiek en heeft een groot improvisatie vermogen!!

Joshua de Vries

Joshua de Vries Team Sabine EventsOoit begonnen met kinderanimaties en  het geven van workshops voor de kleine mens, is Joshua sinds een aantal jaren een vast gezicht van het on line  programma “Xperience TV”, waar hij vele meisjes hartjes op hol doet slaan!

Ook speelde hij in diverse Theater voorstellingen zoals de Bokkenrijders en De Spookvogels. In januari 2016 is Joshua te vinden in Hollywood, waarin hij diverse acteer bootcamps volgt.

Hij is: Energiek, altijd in beweging en is zeer inspirerend!!

Iric van de Have

Na een intensieve coaching opleiding en een lange carrière in sales en communicatie, ruilde Iric in mei 2011 zijn
baan bij een uitgeverij in voor een nieuwe uitdaging. Hij startte zijn eigen coaching bedrijf en ging mensen en organisaties begeleiden in groei en bewustwording.

Hij is: Doelgericht, energiek en zeer daadkrachtig!!

Nadja Filtzer
Nadja Filtzer Team Sabine Events

Is sinds ’98 zangeres en all-round performer en sinds 2004  zangdocente.

2009 wint ze de publieksprijs in het Concours de la Chanson –Alliance Française,  waarna ze ‘de Piaf van de 21e eeuw’ word genoemd in de pers. Ze werkte als actrice, zangeres, entertainer en cabaretière o.a. met haar solo’Mijn Zwervend Hart’, een muzikale wereldreis naar haar Oekraïens-Joods-Mexicaans-Nederlandse roots. Na ‘Chantango’ van Piaf tot Piazzolla toert ze sinds 2015 door het land met de voorstelling ‘Vive Piaf!’.

Naast een opleiding tot actrice, kreeg Nadja zang-training in lichte muziek en jazz. Haar repertoire omvat: chansons, eigen nummers en vertalingen, jazz, Braziliaans, tango, Oost-Europese en Nederlandstalige muziek(smartlappen) en Soul.

 Zij is: Verrassend, humoristisch en een zeer betrokken persoonlijkheid!!

 

Michael van der Kroon

Heeft in een korte tijd zichzelf op de kaart gezet als Mindfull verhalen verteller en HAKA trainer. Hij inspireert groepen, neemt ze mee en geeft ze ruimte om te ont-dekken.  Iedereen voelt zich op zijn of haar gemak bij Michael                                         

Hij is: Zachtaardig, Authentiek, open, innemend en mensen mens!

 

Lot van Oeffelt

Lot is een aansteker! Haar onbevangen lach neemt je meteen mee in haar enthousiasme, want samen lachen is toch nog veel leuker dan alleen?! Ook danst ze graag en dat is te merken aan haar fysieke workshops; ze neemt je mee met een lach en een dans!

Ze is: energiek, empathisch en creatief!