Workshop HAKA


Bent u als vrouw, ook de man in huis? En bent u dat ook helemaal zat? Doe jezelf een plezier en geef je echtgenoot een HAKA Workshop cadeau! Maar misschien wil je zelf ook wat meer power ervaren, of gewoon gezellig met een groepje totaal iets heel anders doen. Nou, anders is het zeker! De HAKA Workshop is eigenlijk voor iedereen!! Naast dat er flink word gebruld, met de  voeten op de grond word gestampt en daadkrachtige bewegingen worden gemaakt, leren de deelnemers zich af te stemmen op elkaar en de grondbeginselen van de authentiekvorm van de bekendste HAKA de Ka Mate!HAKA Workshop van Sabine Events Een oeroude ceremoniële HAKA dans. Bekend van de Nieuw-Zeelandse rugbyteam – de All Blacks. De

ze wordt voor het begin van iedere wedstrijd uitgevoerd.

Daarnaast gaan we aan de slag met een eigen groep HAKA. Zowel de tekst als de beweging word ter plaatse bedacht en aan elkaar gepresenteerd. Wat levert dit op? Aan het einde is een wedstrijd om de grootste HAKA krijger te worden! daarnaast zult u ervaren dat er meer groeps-dynamiek zal ontstaan!!

 Wat levert dit op? Aan het einde is een wedstrijd om de grootste HAKA krijger te worden! daarnaast zult u ervaren dat er meer groepsdynamiek zal ontstaan!!

En wat betreft de echtgenoot……wij doen ons best!

Deze Workshop HAKA is in combinatie met de Lach Workshop of de Clownerie uitstekend te boeken als teambuilding!!   

HUMOR-UITDAGEND-POWER-IMPROVISATIE-TEAMBUILDING en BALDADIG SAMENSPEL!               

Tijdsduur: 1 uur

Leukste Workshops HAKA Workshop van Sabine Events