Coaching met hulp van Paarden


Te boeken als vrijgezellen uitje, teambuilding in bedrijf  maar ook als individuele coaching!

 

Coaching met behulp van paarden bij Sabine Rabbe

Op een UNIEKE locatie, 10 minuten vanaf het centrum van Amsterdam, beiden wij de Workshop PraatPaard!

We hebben allemaal weleens het gevoel meer uit het leven te willen halen. En soms stellen wij onszelf doelen die maar niet gehaald worden. Je loopt duidelijk tegen iets aan, maar kunt je vinger en niet op leggen. Wat zou dit dan kunnen zijn?

Hoe werkt het?
Het paard projecteert datgene wat er bij de coachee (deelnemer sessie) in zijn/haar leven speelt.  Door simpele oefeningen die naast het paard plaatsvinden, zal de coachee ervaren wat dit met hem of haar doet. De coach, zal hierover open vragen stellen met de intentie tot inzicht bij de coachee. Het paard leeft in het NU, is oordeelvrij en is wel meer dan 100x gevoeliger dan de mens. Zo voelt het paard emoties van de mens haarfijn aan!  Deze workshop PraatPaard is een ervaring gerichte sessie, waarbij het om de ervaring van de coachee of coachees gaat.

Hoe werkt het met Teams?

Werken uwPraatPaard coaching en teambuilding mensen zelfstandig? Zelfsturend? Of wachten zij op aanwijzingen van leiding gevende? Hoe zit het met de oplossingsgerichtheid van uw teamleden? Al dat soort vragen en meer, worden helder na een Paardencoaching sessie bij Sabine Events! Meerdere lagen kunnen zichtbaar worden, dus OUT OF THE BOX is deze activiteit zeker wel! Na telefonische intake, kunt u de eventuele coach vraag bij ons neerleggen. Ook de mate van diepgang is te bespreken. Naast inzicht en teambuilding, werken wij in de buitenlucht!!

Thema’s:

  • Omgaan met werk stress
  • Verbetering van relaties
  • Betere samenwerking
  • Succes in de liefde
  • Klaar voor een nieuwe stap

                                                     Uitgebreide informatie klik HIER                             

PraatPaard coaching en teambuilding op vind u ook op Facebook

>Leukste Workshops  Coaching met hulp van Paarden van Sabine Events