Workshop Smartlappen


Workshop Smartlappen van Sabine EventsKent u  Tante Truus of Tante Sjaan? Op zeer originele wijze leren zij u de  Workshop Smartlappen! Zij nemen u mee terug in de tijd…….

“Bij ons in de Jordaan…..lalala” Kent u het hele repertoire? Dan is de kan zeer groot dat u de microfoon in handen krijgt! Zijn de  Amsterdamse Smartlappen u geheel onbekend of zingt u vals? Ook dat is geen enkel probleem! Dan doet u toch net alsof!! Tante Truus en Tante Sjaan zijn echte Smartlap Zangeressen en bij gebrek aan talent, zingen zij de hele boel aan elkaar!

Workshop Smartlappen van Sabine Events

In deze Smartlappen Workshop, dansen wij de polonaise, “Omdat is zoveel van je hou!” Duet, André Hazes komt voorbij, net als de Amsterdamse Grachten, Geef mij maar AMSTERDAM!!

    Een Smartlappen Workshop FEEST  om nooit meer te vergeten!!                                                                              

                   

                                         Workshop Smartlappen van Sabine Events

 

Workshop Smartlappen van Sabine Events

Mogelijkheden: deze Workshop Smartlappen is te boeken als een 1 uur durende workshop. En bij gebrek aan zangtalenten zingt de ras Amsterdamse smartlappen zang juf alle liedjes als een optreden!

         Deze Workshop Smartlappen is in combinatie met de Workshop Plat Amsterdams uitstekend  te boeken als avond vullend programma als: “Amsterdamse Avond“!!!  

 

 

 

       HUMOR-GEZELLIGHEID-LEKKER LALLEN MET ZN ALLEN en BALDADIG SAMENSPEL!

 

 

 

>Leukste Workshops Smartappen Workshop van Sabine Events